Tentang AKU

DSC_7913

Aku.. Aku belajar akaun dan kerja pun buat akaun tapi terperangkap dalam fotografi.

Bermula pada december 2012 kerana tak tahan tengok gambar orang yang ada cerita, emosi dan warna, aku dapatkan satu dslr kamera Nikon.

Dari situ aku belajar sikit-sikit berkenaan kamera DSLR ni dari youtube, online magazine, video tutorial dan try and error. Dapat belajar pun sekejap-sekejap kerana sibuk dengan urusan kerja. Hatta sabtu, ahad, public holiday pun kerja. Mana sempat nak pergi menuntut dengan sesiapa.

Sekarang fotografi ni jadi minat, hobi dan kadang-kadang orang minta aku jadi photographer event mereka. Aku masih lagi mencuba pelbagai genre dalam fotografi tapi lebih berminat pada portraiture dan jurnalism.

Kalau berminat dengan gambar-gambar boleh lah tengok. Kalau berminat dengan gambar-gambar aku dan nak jadikan aku photographer event anda dengan bayaran yang berpatutan, sila hubungi aku melalui form dibawah.

Terima kasih…

NAZMIY @JIMMY..

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s