Cuti Hari Malaysia | Janda Baik

16 September 2016 hari cuti umum sempena hari penubuhan negara Malaysia. Di kesempatan cuti beberapa hari ni, kami pergi bercuti ke Riverside, Janda Baik. Ingatkan jauh sangat, rupanya takdelah jauh mana.

dsc_1902dsc_1857dsc_1853

Aku pulak masa ni tengah nak demam. Adoii, tak bestnya. Tapi digagahkan juga untuk mandi sungai yang sejuk tu. Huhu…

Tempat dia agak dalam juga dan jauh dari kesibukan kota. Line telefon marvelous, clear. So boleh lah surf internet sambil menikmati pemandangan indah sekeliling. Demam-demam pun aku menjalankan projek aku..hoho.. photographer dalam program “Train My Eyes” disamping program lain “Family Get Together” dan “Back to Nature”.

Jom layan gambar..

dsc_1864dsc_1859dsc_1741dsc_1733dsc_1731dsc_2022dsc_2015dsc_2001dsc_1977dsc_1954dsc_1952dsc_1949dsc_1945dsc_1921dsc_1884

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s