Offer Photography vs Hadiah Aku | nazmiy.com

Assalammualaikum dan Salam Kasih Sayang..

Sempena hari lahir aku yang ke 31 yang akan datang ni, aku nak minta hadiah printer Epson L805 daripada rakan-rakan, kawan-kawan, saudara mara atau sesiapa sahaja yang berkemampuan. Hehe..

Aku minat photography tapi sayang, banyak gambar-gambar yang diambil hanya tersimpan di dalam komputer. Sebab tu aku perlukan printer Epson L805 ni yang bernilai lebih kurang RM1300.00. Kenapa printer ni? Sebab printer ni jimat kos dakwatnya, warna yang cantik dan memang khas untuk print gambar. Sesuai sangatlah tu untuk mencetak gambar untuk jangka masa panjang.

L805_550pxX310px

Korang mesti cakap kenapa korang nak kena sumbang pula kan?. Apa korang dapat?

1. Dah tentu korang dapat pahala.

2. Aku buat tawaran berikut untuk sumbangan minimum rm350 seorang / per event.

  • 1 event, 1 photographer (bernilai rm400)
  • Shoot & burn + basic editing
  • Dvd & casing
  • 1 photobook 8 x 8, imagewrap hardcover, 40 pages (bernilai Rm169)
  • 1 printed gambar bersaiz A4 (bernilai Rm15.00)

Terma dan syarat seperti berikut:

  1. Hanya 4 orang terawal sahaja dapat pakej diatas
  2. Pembayaran penuh i.e RM350 dibuat sebelum 20 September 2016.
  3. Event diantara bulan September hingga Disember 2016 sahaja. Selepas itu, dikira hangus atau sumbangan amal.
  4. Tertakluk kepada kekosongan slot
  5. Lokasi sekitar lembah Klang sahaja
  6. Event pada hari Sabtu atau Ahad sahaja
  7. First come, first serve basis
  8. Susun atur gambar, corak, warna photobook yang diberi adalah seperti seadanya.
  9. Sebarang permintaan editing album, perlu membuat penambahan bayaran.
  10. Printer akan dibeli selepas tarikh 20 September 2016 setelah dana mencukupi.
  11. Bukti pembelian akan di post di website ini.

Sila whatsapp Jimmy di +6012-6049675 untuk tempahan dan nombor akaun. Kalau sekadar nak memberi atau hulur-hulur apa salahnya. Hehe..

P/s: Kalau berjaya dapat alhamdulillah, tak dapat takpe aku boleh cuba lagi…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s