Mega Event Catering – Nita & Ruzaimi | Ampang

20 August 2016 Mega Event & Catering (“MEC”) minta aku ambil gambar-gambar untuk profail perniagaan mereka. Untuk makluman, inilah pertama kali buat / ambil gambar untuk buat profail perniagaan. Jadi, fokus untuk gambar dan komposisi adalah berbeza berbanding dengan gambar perkahwinan biasa.

Untuk profail perniagaan ini, aku ambil di majlis persandingan Nita &Ruzaimi dimana MEC buat full coverage daripada make-up, baju pengantin, pelamin, catering semualah.

DSC_9655

Sampai-sampai pagi tu, mesej MUA, mesej pengantin minta izin nak ambil gambar. Lepas dapat beberapa shot, terus pergi ke dewan untuk ambil gambar MEC setup tempat. Kalau pergi lambat memang tak dapatlah nak ambik gambar-gambar fresh.

 

Aku yang tengok orang buat catering ni penat, apalagi yang membuatnya. Pergh.. tapi memang hebat abang-abang dan kakak-kakak ni. Boleh tahan dari pagi sampai ke petang.

Selamat pengantin baru kepada pasangan Nita & Ruzaimi. Antara gambar-gambar tersebut seperti dibawah:

DSC_9922.JPGDSC_9806DSC_9758DSC_0395DSC_0349DSC_0298

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s