Jerung Kota – Mitsubishi Lancer Photoshoot | Putrajaya

6 August 2016 member Fadzrul ajak aku pegi event photoshoot majalah untuk Kelab Jerung Kota – Mitsubishi Lancer di Putrajaya. Untuk tambah portfolio dalam bidang lain, apa lagi aku pun menyatakan hasrat untuk turut serta. Official photographer majalah bukan aku, aku tumpang sekaki je. Hehe..

Sampai-sampai tengok semua kereta Mitsubishi Lancer perghh.. menarik bro. Tergugat iman ni tengok kereta berkilat, body cantik, bungi menderum. Terbaik untuk subjek photography aku ni.

DSC_9192

Abang-abang Jerung Kota ni pun peramah-peramah. Tak lokek share ilmu kereta ni. Bagus-bagus semua. Semoga jumpa lagi bro-bro sekalian.

Ok,tanpa bercerita panjang, meh tengok gambar-gambar sepanjang event. Aku dapat join sampai kul 10.47pg je sebab nak berkejar pergi rumah member aku kahwin. Takpe banyak gak lah gambar aku dapat.. Memang merecik bro..

DSC_9160DSC_9163DSC_9166DSC_9171DSC_9172DSC_9173DSC_9175DSC_9177DSC_9178DSC_9181DSC_9183DSC_9185DSC_9187DSC_9188DSC_9189DSC_9190DSC_9192DSC_9195DSC_9198DSC_9200DSC_9203DSC_9204DSC_9205DSC_9208DSC_9212DSC_9215DSC_9216DSC_9217DSC_9218DSC_9223DSC_9225DSC_9241DSC_9268DSC_9277DSC_9279DSC_9280DSC_9281DSC_9283DSC_9286DSC_9289DSC_9291DSC_9299DSC_9306DSC_9310DSC_9312DSC_9333DSC_9342DSC_9355DSC_9358DSC_9361DSC_9364DSC_9375DSC_9389DSC_9400DSC_9404DSC_9406DSC_9412DSC_9422DSC_9438DSC_9445

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s