Open House – Azam in da House

30 July 2016 habis je Photoshoot buat outdoor di tasik Shah Alam kul 6.30 petang, terus belajar ke rumah bro Azam untuk open house. Ada makan-makan kita pergilah.

Sampai-sampai rumah Azam dah nak pukul 7.30 petang. Terserempak Azam menghantar pulang keluarga Kak Shariza. Lepas dalam-dalam terus masuk rumah dia bedal pulut kuning dulu. Lepas tu solat mahgrib berjemaah.

DSC_9047

Sesuai solat, apa lagi sambung makan. Kali ini laksa Johor. Tu dia sedap habaq hang. Lepas tu tambah lagi. Pergh..

Habis makan, terperasan poster besar kat dinding dengan drum. Artistik sungguh poster ni. Jumpa pula set drum ni, apa lagi jadilah subjek photo aku sekejap. Hehe..

DSC_9046

Design rumah Azam ni menarik juga ni. Pandai dia design. Orang bujang lagi di Azam ni. Sesape berkenan boleh lah masuk minang. Haha..

DSC_9054

Selepas itu, sesi bermain drum pula. Dah alang-alang drum depan mata. Si Azwan Ucu pun mencubalah main atas permintaan ramai. Haha..

DSC_9061

Lepas tu, apa lagi sesi photoshoot bersama drum.

DSC_9070DSC_9069DSC_9061DSC_9055DSC_9050DSC_9051DSC_9053

P/s: Jangan marah bro Azam..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s