Cendol Durian | Melaka

21 May 2016 kami pergi jalan kaki pusing-pusing sekitar bandar Melaka. Jalan punya jalan terjumpa warong cendol jual cendol durian. Apa lagi kami pun singgah sekejap untuk rasa cendol durian ni. Sebelum ni cuma dapat tengok gambar je cendol durian di shah alam. Akhirnya merasa di Melaka.

Warong Cendol Melaka (5)

Dari segi rasa memang sedap dan berlemak. Cendol biasa sahaja pun dah sedap, apalagi campur dengan durian. Sememangnya marvelous. Kami order dua menu je, cendol durian dan cendol pulut. Dua-dua pun sedap. Boleh cuba rasa.

Warong Cendol Melaka (4)Warong Cendol Melaka (3)

Lokasi warong di sebelah jambatan nak pergi ke Jonker Walk Night Street atau betul-betul depan menara jam. Aku tak tahu apa namanya. Sila lihat gambar.

Bangunan Jam Melaka

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s