Legoland | Johor

Legoland (1)

13 – 14 September 2015 Aku dan family pergi ke Johor Premium Outlet dan LEGOLAND Johor.. Yeehaa.. Pergi jalan-jalan makan angin sempena hari 1 Malaysia. Haha.. Wan Malaysia sangat. Sebenarnya si Abang nak sangat pergi legoland ni.

Legoland (2)

Kami telah siap-siap book tiket online untuk dapatkan harga lebih murah. Kami pergi dua-dua tempat Legoland dan waterpark sekali. Penat kakak abang ooi.. Dengan panas terik lagi.

Legoland (4)Legoland (5)

Mula-mula si Abang pegi dapatkan lesen kereta dulu. Lepas tu bermula perjalan kami pusing legoland. Tak sempat nak singgah semua tempat, mana yang sempat je lah.

Legoland (6)Legoland (10)Legoland (9)Legoland (11)Legoland (12)Legoland (8)Legoland (7)Legoland (3)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s